Billet.dk respekterer dit privatliv og er forpligtet til at værne om dine personoplysninger. Vi ved, at det er vigtigt for dig, hvordan informationer om dig bruges og deles, og vi påskønner din tillid til os. Denne tekst beskriver den fortrolighedspolitik, der gælder for Billet.dk.

Ved at registrere dig på og benytte Billet.dk’s hjemmeside (”webstedet”), accepterer du de retningslinjer, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

  1. Vigtig information

    Billet.dk er dataansvarlig og dermed ansvarlig for dine personoplysninger.

    Vi har udpeget en dataansvarlig, som har ansvaret for at håndtere spørgsmål, der vedrører denne fortrolighedspolitik. Du er velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål vedrørende denne fortrolighedspolitik eller ønsker at gøre dine rettigheder i henhold til denne fortrolighedspolitik gældende.

    1. Kontaktoplysninger

      Vi er “Billet.dk”, som er en virksomhed i Danmark (“Billet.dk”). Vores CVR-nummer er 37196096. Vi er et autoriseret billetbureau, som samarbejder med udvalgte spillesteder, arrangører og promotere.

      Hvis du har spørgsmål eller ønsker at kontakte os vedrørende vores fortrolighedspolitik og cookiepolitik, kan du skrive til følgende:

      Adresse: Billet.dk, Postboks 284, 5700 Svendborg, Danmark
      E-mail: kundeservice@billet.dk

      Du har ret til når som helst at indgive en klage til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighed for persondatasikkerhed i Danmark. Vi vil dog sætte pris på, at du giver os mulighed for at håndtere de bekymringer, du eventuelt måtte have, inden du kontakter Datatilsynet. I første instans bedes du derfor kontakte os.

    2. Ændringer i vores fortrolighedspolitik og din pligt til at informere os om ændringer

      Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i denne fortrolighedspolitik. Alle opdateringer og ændringer publiceres her på webstedet, og du får besked om disse via e-mail.

      Det er vigtigt for os at sikre, at de personoplysninger, vi har om dig, er korrekte og opdaterede. Giv os gerne besked, hvis nogle af de angivne oplysninger ændrer sig, mens du er registreret hos os.

  2. Hvad vi indsamler om dig, og hvornår vi gør det

    Vi bruger forskellige metoder til at indsamle data fra og om dig direkte, indirekte og via tredjepart.

    1. Direkte information

      Vi indsamler information, som kan knyttes til din identitet, herunder dit fornavn og dit efternavn.

      Hvis du køber en billet via os, indsamler vi de informationer, der er nødvendige for, at vi kan gennemføre transaktionen.

      • Vi indsamler dit navn, din alder, din e-mailadresse, password til din brugerprofil, din fødselsdato og dine betalingsoplysninger for at kunne behandle dit billetkøb og levere din billet via post eller e-mail.
      • Vi indsamler information om eventuelle krav, som du måtte have for at kunne deltage i arrangementet. Det kan indebære, at du giver os yderligere personoplysninger, for eksempel din alder eller eventuelle funktionsnedsættelser.
      • I nogle tilfælde, såfremt det er relevant for bestemte arrangementer, kan vi være nødt til at indsamle information, som er særligt relevant i forhold til dit billetkøb, for eksempel en bekræftelse af din alder ved hjælp af legitimation for at give dig adgang eller for at forhindre og opdage forsøg på snyd.

      Markedsføringsindstillinger

      I forbindelse med billetbestilling kan du oprette en profil på Billet.dk, eller du kan bede om at få tilsendt information om vores arrangementer eller tjenester via e-mail, for eksempel i form af nyhedsbreve, alerts om arrangementer og eksklusiv adgang til forsalg.

      Din profil hos Billet.dk indsamler dit navn og din e-mailadresse, når du opretter profilen på webstedet. Du kan når som helst opdatere eller fjerne dit samtykke til at modtage markedsføring under indstillinger i din profil eller fravælge at få tilsendt e-mails fra os.

      Derudover kan du i forbindelse med din bestilling bede om at få tilsendt information fra arrangøren vedrørende de arrangementer, som du bestiller billet til, så de kan kontakte dig vedrørende det pågældende arrangement og andre arrangementer, som de står for. Læs deres fortrolighedspolitik for at se, hvordan du trækker dit samtykke tilbage, eller brug linket i deres e-mails til at framelde yderligere e-mails.

      Konkurrencer

      Fra tid til anden får du mulighed for at deltage i konkurrencer eller brugerundersøgelser om arrangementer, som man kan købe billetter til via vores websted, eller vedrørende en bestilling til et kommende eller et overstået arrangement.

      Når du deltager i en konkurrence, kan personoplysninger såsom navn, e-mailadresse og andre oplysninger, som er relevante for din deltagelse, blive indsamlet sammen med dit samtykke, så vi kan registrere dit bidrag og levere en eventuel præmie. Hvis du vinder, bruger vi dine oplysninger til at kontakte dig og levere din præmie.

      Brugerundersøgelser

      Såfremt du har givet dit samtykke til dette, vil vi fra tid til anden sende dig en e-mail med en invitation til at deltage i brugerundersøgelser før og efter arrangementer med det formål at indsamle yderligere information til gennemførelse af din bestilling eller for at få feedback på din oplevelse.

      Følsomme oplysninger

      Hvis du har brug for en handicapbillet med eller uden fribillet til ledsager, kan det være nødvendigt, at du afgiver visse helbredsoplysninger som dokumentation, og disse kan betragtes som følsomme oplysninger. Disse oplysninger videresendes til arrangøren af det arrangement, du bestiller billet til, og de kan blive anvendt til at sikre dig adgang til arrangementet.

    2. Indirekte information

      Ved kontakt

      Når du kontakter os via vores websted gennem en af vores onlinekanaler, vores sociale medier, anmeldelseswebsteder eller via telefon eller e-mail, gemmer vi en kopi af samtaler eller korrespondance for at kunne følge op på dit spørgsmål og/eller din bestilling.

      IP-adresse

      Når du besøger vores websted, vil information om dit besøg blive indsamlet og gemt på vores webservere. Når du gennemser webstedet, vil webserverens logfiler gemme de oplysninger og det indhold, du anmoder om, din IP-adresse samt dato og tidspunkt for dine sideanmodninger. Vi indsamler disse oplysninger for at kunne forbedre din og andre brugeres oplevelse, når de benytter webstedet.

      Enhedsinformation

      Når du gennemser webstedet, kan tredjepartsanalysetjenester indsamle informationer på vores vegne, og/eller der kan blive indsamlet information ved brug af cookies, herunder dit besøgs varighed, sidevisninger, din geografiske placering eller din enhed. Oplysninger indsamlet via cookies og lignende teknologier vil blive behandlet i henhold til vores cookiepolitik, som du finder herunder. Vi indsamler disse oplysninger for at kunne forbedre din og andre brugeres oplevelse, når de benytter webstedet.

      Engagement i og svar på e-mails

      Vi vil eventuelt indsamle information om din respons på, interaktion med og afgivelse af oplysninger baseret på de e-mails, vi sender, for eksempel om du har åbnet den eller aktivt har interageret med indholdet ved at klikke på et link.

      Information på onlineplatforme, som tilhører tredjepart

      Når du bruger onlineplatforme, som er tilknyttet vores websted, for eksempel et anmeldelseswebsted eller sociale medier, vil vi eventuelt indsamle information fra alle indlæg, herunder også alle kommentarer, som du har skrevet online om vores arrangementer og os, og som er offentligt tilgængelige.

      Hvis du for eksempel skriver en anmeldelse af Billet.dk på en tredjeparts side på de sociale medier eller på et anmeldelseswebsted, indsamler vi disse informationer for at forbedre vores service til kunderne, og informationer af denne art vil være underlagt vores fortrolighedspolitik.

      Vi har ikke kontrol over disse tredjepartsplatforme, som har deres egne kontrolforanstaltninger for personoplysninger. Læs deres fortrolighedspolitik for at se, hvordan de bruger oplysninger, som du deler via deres platforme.

    3. Tredjeparter

      Bestilling via onlineplatforme, som tilhører tredjepart

      Når du bestiller billetter til et arrangement via vores websted, giver vi dig mulighed for at betale eller registrere dig hurtigt via dine eksisterende profiler på de sociale medier, blandt andet via Facebook og Apple Pay.

      Hvis du logger ind via en profil på de sociale medier, modtager vi oplysninger såsom dit profilnavn, i overensstemmelse med dine privatlivsindstillinger på det pågældende sociale medie. Kontrollér dine privatlivsindstillinger, og læs de pågældende sociale mediers fortrolighedspolitik for at finde ud af, hvordan de behandler dine oplysninger.

      Du kan læse Facebooks fortrolighedspolitik her: https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy

  3. Sådan bruger vi dine personoplysninger

    Vi anvender kun dine personoplysninger til de formål, som lovgivningen tillader, og i den udstrækning vi har en legitim interesse i at anvende dine oplysninger til følgende:

    • Når vi har behov for at gennemføre et salg, herunder administrere bestillingen og udskrive og levere din(e) billet(ter).
    • Når de er nødvendige for vores legitime interesser eller for en tredjepart, som er involveret i det arrangement, du har bestilt billetter til, såfremt dine grundlæggende rettigheder ikke tilsidesætter tredjepartens legitime interesser.
    • Når det er nødvendigt for at overholde retlige eller forordningsmæssige krav.

    Markedsføring

    Vi kan anvende de personoplysninger, du har afgivet, til markedsføringsformål, forudsat at du har givet dit samtykke til dette i forbindelse med en bestilling eller ved at tilmelde dig vores markedsføringsdatabase. Du har mulighed for når som helst at tilpasse, opdatere eller fravælge modtagelse af vores e-mails, og vi vil til enhver tid respektere dit valg og din integritet.

    Frameldelse

    Du kan når som helst fravælge vores e-mails med markedsføring ved at opdatere dine indstillinger eller ved at framelde dig via det link, der er i enhver af de e-mails, vi sender til dig.

    Bemærk, at selvom du fravælger at modtage markedsføringsrelaterede meddelelser fra os, er det ikke en tilbagetrækning af dit samtykke til at lade os behandle personoplysninger, som du har afgivet i forbindelse med bestilling af billet(ter) til et arrangement eller andre transaktioner.

    Cookies

    Vores websted bruger cookies til at sikre, at du kan anvende alle funktioner på webstedet. Du kan indstille din browser til ikke at tillade visse eller alle cookies og/eller give dig besked, når et website placerer eller skaffer sig adgang til cookies. Bemærk, at hvis du vælger, at din browser ikke skal tillade cookies, vil webstedets funktioner muligvis ikke blive vist korrekt, og du vil måske ikke kunne benytte webstedet fuldt ud. Hvis du vil have yderligere information om de cookies, vi bruger på vores websted, er du velkommen til at læse vores cookiepolitik.

    Drift

    • Håndtere og levere din billet, andre produkter og ønsket information via post eller e-mail.
    • Gøre os i stand til at yde kundeservice og support og håndtere forespørgsler, holde dig opdateret om ændringer af din billet og kontakte dig med servicemeddelelser med vigtig information om arrangementer, som du har billet til.
    • Gøre os i stand til at holde øje med adgang til og deltagelse ved vores arrangørers arrangementer, herunder også din adgang til arrangementer, alder og bekræftelse af legitimation eller i visse tilfælde relevante informationer vedrørende din billet, herunder oplysninger om helbred og funktionsnedsættelse.
    • Give os adgang til viden, som vi bruger til at optimere brugeroplevelsen på vores websted og sikre, at indholdet på vores websted præsenteres korrekt for brugerne med korrekte informationer om det arrangement, du vil bestille billet til.
    • Hjælpe os med at udføre aggregerede og anonymiserede undersøgelser af interaktionen med produkterne på webstedet.

    Videregivelse og brug af personlige data

    Vi kan dele dine personoplysninger med:

    • Vores arrangører og arrangementspartnere, som administrerer og promoverer det arrangement, som du har bestilt billet til, så de kan fuldføre din billetbestilling og herunder også opfylde dine præferencer, hvad angår dit samtykke til at modtage markedsføringsmateriale.
    • Annoncører og deres netværk, så de kan levere relevante, kundetilpassede reklamer baseret på anonymiserede eller aggregerede data, forudsat at cookies tillades, og at der foreligger et samtykke.
    • Andre tredjeparter, når det er relevant og nødvendigt for at håndhæve og beskytte vores egne juridiske rettigheder til vores ejendom eller af hensyn til vores arrangørers, arrangementsdeltageres eller medarbejderes sikkerhed, eller hvor videregivelse er krævet ved lov.

    Vi kræver, at alle tredjeparter, inklusive arrangøren af det arrangement, du bestiller billet(ter) til, værner om dine personoplysningers sikkerhed og integritet og behandler dem i overensstemmelse med loven. Ved overførslen overtager tredjeparten rollen som dataansvarlig for de persondata, som vi videregiver, og når tredjeparten kontakter dig, får du samtidig et eksemplar af deres fortrolighedspolitik, som den pågældende tredjeparts behandling af dine personoplysninger er underlagt.

    Ændret formål

    Vi anvender kun dine personoplysninger til de formål, som vi har indsamlet dem til. Hvis vi får brug for at anvende dine personoplysninger til et andet formål, giver vi dig besked og forklarer, hvilket juridiske grundlag vi har for at behandle dine oplysninger til dette formål.

  4. Indhold fra tredjepart

    Vores websted kan indeholde indhold, links og information, som tilhører og kontrolleres af tredjepartswebsteder. Vi har ingen kontrol over disse tredjepartswebsteder og de personoplysninger, de indsamler. Tredjepartswebsteder er derfor ikke omfattet af denne fortrolighedspolitik. Gå ind på tredjepartswebstedet for at se deres fortrolighedspolitik, brugervilkår, og hvilke oplysninger, de indsamler om dig.

  5. Dataopbevaring

    Vi opbevarer kun dine oplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelse over for dig, dvs. at levere din billet og andre tjenester, som du har anmodet om via dette websted.

    Derudover opbevarer vi kun dine oplysninger, så længe det er nødvendigt for at håndhæve eller beskytte vores juridiske rettigheder og for at overholde eventuelle retlige krav, som vi er forpligtet til at følge og håndhæve.

    I nogle tilfælde anonymiserer vi dine personoplysninger for at kunne anvende dem til analyser og statistik.

    Du har ret til at kræve, at vi sletter dine oplysninger. Se afsnittet ’Dine juridiske rettigheder’ i denne fortrolighedspolitik for at få yderligere information. Vi forbeholder os dog ret til at påvise, at vi har en legitim interesse i fortsat at behandle dine personoplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder.

  6. Datasikkerhed

    Vi bestræber os på at sikre, at dine personoplysninger opbevares på en sikker måde, og vi har iværksat passende sikkerhedstiltag, som skal forhindre, at dine data bliver kompromitteret, ændret, beskadiget, videregivet, går tabt eller bliver anvendt eller tilgået på en måde, som ikke er tilladt.

  7. Dine juridiske rettigheder

    Du har ret til at:

    • Blive informeret om vilkårene i vores fortrolighedspolitik, når eller inden vi modtager dine personoplysninger i forbindelse med, at du selv registrerer dig.
    • Få indblik i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig.
    • Bede os om at sende dig en udskrift af dine personoplysninger.
    • Bede os om at opdatere og rette forkerte personoplysninger.
    • Anmode os om ikke at anvende din personoplysninger til markedsføring. Bemærk, at du kan opdatere dine markedsføringsindstillinger i din profil hos Billet.dk.
    • Gøre indvendinger mod automatisk beslutningstagning og profilering på baggrund af dine personoplysninger.
    • Tilbagetrække dit samtykke til at lade os behandle dine personoplysninger.
    • Kræve, at vi sletter dine personoplysninger bortset fra de informationer, som vi er nødt til at beholde for at overholde loven.
    • Indgive en klage til Datatilsynet.

    Du kan til enhver tid gøre din ret gældende ved at benytte kontaktoplysningerne i denne fortrolighedspolitik, men i visse tilfælde har vi lov til at påvise, at vi har en tungtvejende legitim interesse i at behandle dine oplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder.

Senest ændret: 10. maj 2018

Sikker, online billetbestilling leveret af
Ticketline
+45 42 29 00 00

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger